Home
Over Mij
Taxaties
Contact
Taxatie Foto's
Foto Sessies
Foto's Events
Privacy / AVG
Externe Links
Simon-Expertise
Taxaties Klassieke Voertuigen
Waarom Taxeren

 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw oldtimer zou willen laten taxeren.

 

Een van de meest voorkomende redenen is dat een taxatie geëist wordt door de verzekeringsmaatschappij alvorens zij een WA-beperkt-casco of WA-casco (All Risk) oldtimer verzekering wil afsluiten. Tijdens de geldigheid van het taxatierapport (dit is meestal 3 jaar), keert de verzekeringsmaatschappij bij diefstal of total-loss de getaxeerde waarde uit als het voertuig wordt verzekerd volgens artikel 7:960 BW (een vervanger van het oude artikel 275 wvk). Strekking van dit artikel is dat als u uw voertuig vooraf heeft laten taxeren, u er zeker van kunt zijn dat u de getaxeerde waarde ook daadwerkelijk wordt uitgekeerd.

Veel Verzekeraars eisen tegenwoordig bovendien dat de taxateur is aangesloten bij of het VRT of het TMV.


Ook indien het voertuig slechts WA is verzekerd, staat men met een onafhankelijk taxatie rapport natuurlijk een stuk sterker tegenover een eventuele tegenpartij bij schade.

Een andere redenen om uw oldimer te laten taxeren kan zijn in verband met een aan- of verkoop van het voertuig. Zo weet de koper of verkoper of de prijs in overeenstemming is met het aangebodene en welke gebreken er eventueel zijn.
Voor een eventuele taxatie van uw oldtimer, youngtimer, auto, motor, bromfiets, bedrijfsauto's of camper bent U bij Simon-Expertise aan het juiste adres. Voor al uw taxaties in Limurg, Brabant en ook daarbuiten: VRT Register Taxateur 
Simon-Expertise 


Waarom Taxeren
HomeOver MijTaxatiesContactTaxatie Foto'sFoto SessiesFoto's EventsPrivacy / AVGExterne Links